Wie we zijn

Een unieke combinatie

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!

Ingeklemde glasbalustrades, aluminium gevelbekleding en het bekleden van dakkapellen worden steeds vaker gecombineerd in bouwprojecten. Als nieuwste product voegen we daar nu ook de specialisatie in de Roundal dagkantkaders aan toe. Gesteund door de eigen productieafdeling van Ursus beschikken wij over een uitgesproken expertise in de uitvoering van deze toepassingen. Een uniek gegeven op de Belgische markt.

Doordat wij een grote verscheidenheid aan uitvoeringen voor gevelafwerking kunnen aanbieden, heb jij slechts één aanspreekpunt voor jouw project. Eén decennia lang staat onze aanpak garant voor een zorgeloze samenwerking en jarenlang partnerschap met onze klanten.

 

Als middelgrote gevelbouwer zetten wij niet in op ongebreidelde groei of maximalisering van de volumes. Ursus Projects profileert zich als een bereikbare bouwpartner voor de architect, aannemer en projectontwikkelaar. Deze filosofie uit zich enerzijds in een focus op middelgrote en grote projecten in de Benelux en anderzijds in een superieure knowhow, daadkracht en oog voor detail.

Knowhow

Aan de hand van een jarenlange doorgedreven specialisering, bouwde Ursus Projects een zelden geëvenaarde knowhow op. Van projectleiders over technische tekenaars tot plaatsers: elk teamlid is zich ervan bewust dat deze knowhow de basis vormt voor de vertrouwensrelatie met onze klanten.

Daadkracht

Wij houden van aanpakken! Van de ontwerpfase tot de uitvoering. Dat betekent overleggen, verantwoordelijkheid opnemen, constructief oplossingen uitwerken, meedenken en knopen doorhakken. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.

Detailering

Bij aluminium gevelwerk komt het aan op details en millimeters. Met onze 3D-aanpak tijdens de voorbereiding in combinatie met de expertise van projectleiders en plaatsers, garanderen wij een kwalitatief resultaat.

Ontzorging

Als bedrijf zetten wij ons in om onze klanten volledig te ontzorgen. Dit doen we door op maat gemaakte oplossingen aan te bieden, innovatieve producten te gebruiken, een toegewijd team ter plaatse te hebben en één gesprekspartner voor diverse activiteiten te zijn.”

Ons team

Jan Beernaert
Marketing
Jan De Paepe
Management
Jonathan De Seranno
Projects
Tinny De Meyer
Finance