Ursus Projects
Een unieke combinatie

Ursus Projects
Een unieke combinatie

Aluminium gevelbekleding en ingeklemde glasbalustrades worden steeds vaker gecombineerd bij
bouwprojecten. Ursus Projects ontwikkelde een uitgesproken expertise in beide toepassingen. Een uniek
gegeven op de Belgische markt.

De kwaliteit van onze oplossingen wordt algemeen erkend en gewaardeerd in de bouwwereld. Ze leverde ons onder meer een brandcertificaat voor aluminium gevels voor de middelbouw op. Een primeur voor België.

Als middelgrote gevelbouwer zetten wij niet in op ongebreidelde groei of maximalisering van de volumes. Ursus Projects profileert zich als een ware bouwpartner voor de architect, aannemer en projectontwikkelaar. Die filosofie uit zich enerzijds in een focus op middelgrote en grote projecten in de Benelux, en anderzijds in een superieure knowhow, daadkracht en planning.

Knowhow

Aan de hand van een jarenlange doorgedreven specialisering, bouwde Ursus Projects een zelden geëvenaarde knowhow op. Van projectleiders over junior projectbegeleiders tot plaatsers: elk teamlid is zich ervan bewust dat deze knowhow de basis vormt voor de vertrouwensrelatie met onze klanten.

Daadkracht

Wij houden van aanpakken! Van de ontwerpfase tot de uitvoering. Dat betekent overleg plegen, verantwoordelijkheid opnemen, constructief oplossingen uitwerken, meedenken, knopen doorhakken …

Planning

Het is vaak even wennen voor nieuwe klanten. Meestal leggen wij nog voor de ondertekening van het contract de planning vast. Die respecteren we dan ook rigoureus. Zo vormt onze planning een houvast en ankerpunt voor alle stakeholders.

Het team

Office

Zij maken onze aanspraken dagelijks waar in de praktijk:
Wannes Dierinckx
Dries Maeckelbergh
Cedric Goethals

Uitvoering

Ursus Projects beschikt momenteel over een team van medewerkers en partners voor de plaatsing van onze producten.