Onze core business

Onze core business

Aluminium gevelbekleding

Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte aluminium bekleding voor zowel vlakke als geprofileerde gevelbekleding. Ons moederbedrijf Ursus beschikt over geavanceerde machines voor het bewerken van diverse gevelelementen, zoals aluminium gevelbekleding, gevelluiken, strekmetaal, gevelcassettes, boeiboorden, kokers en architecturale dakrandvolumes.
Voor geprofileerde gevelbekleding aanvaarden wij projecten vanaf 100 m2.

Ingeklemde glasbalustrades

Wij plaatsen onze eigen performante ingeklemde glasbalustradesystemen tegen gunstige condities. Dit alles op maat van het project, met een focus op middelgrote en grote bouwprojecten.

Aluminium dagkantkaders

Ursus ontwikkelde het meest complete gamma aan dagkantsystemen met zowel functionaliteit als esthetiek in het achterhoofd. Zo bieden zij de Roundal dagkantoplossingen, toepasbaar op elke bouwsituatie en -specificatie. Ursus Projects garandeert daarbij een zorgeloze uitvoering van jouw project, afgestemd op de planning met technisch overleg met alle betrokken partijen.

Bekleden van dakkapellen

Wij voorzien aluminium bekleding voor dakkapellen, het zorgt nu eenmaal voor een bijzonder accent. Ursus Projects komt hierbij finaal in het spel en kan tot op het laatste moment een esthetische touch toevoegen op vraag van de klant. Noem het gerust accentarchitectuur.

Brandveilige aluminium gevels

Ursus Projects legde als eerste Belgisch bedrijf in 2018 het certificaat voor brandveilige aluminiumgevels voor de middenbouw voor. Vlakke volle aluminiumplaten bevatten geen brandbare materialen of kernen waardoor wij een compleet brandveilige gevelopbouw aanbieden.