Aluminium dakkapellen

Aluminium dakkapellen

Aluminium dakkapellen

Dakkapellen brengen extra licht en ruimte in je woning. Maar ook langs de buitenkant kan het een esthetische meerwaarde bieden. Noem het gerust accentarchitectuur. Ursus Projects komt finaal in het spel en kan tot op het laatste moment een esthetische touch toevoegen op vraag van de klant. Wij kiezen voor een lijmtechniek, om een onzichtbare montage te realiseren.

 

Bekleden dakkapellen

Na het creëeren van de dakkapel op de traditionele wijze, wordt er vaak nog gekozen voor een meer esthetische afwerking. Ursus Projects neemt dit met plezier voor zijn. Door te kiezen voor de traditionele wijze, kunnen we de esthetische mogelijkheden maximaliseren. Daarnaast kunnen wij bij deze methode ook alle Roundal dagkantsystemen integreren.

All-in prefab systeemoplossing

Wanneer je kiest voor een prefab systeemoplossing van PROOFS, dan kies je voor een all-in oplossing. Snelle en efficiënte installatie gegarandeerd. De all-in aanpak omvat de structuur van de dakkapel, de isolatie, de dakverdichting, het raam en de bekleding met aluminium. Ook hier is Ursus Projects de geschikte partner, met veel ervaring in het plaatsen van deze systemen.