Ingeklemde glasbalustrades

Ingeklemde glasbalustrades

Ingeklemde glasbalustrades

Ursus Projects heeft zich de afgelopen jaren gepositioneerd als specialist in ingeklemde glasbalustrades. Wat ons uniek maakt, is dat al onze systemen zijn ontwikkeld vanuit een technische achtergrond, met de combinatie van glasbalustrades en aluminium bekledingen als uitgangspunt. Het is deze expertise die de basis vormt van ons werk. We houden rekening met verschillende belangrijke aspecten, waaronder het waarborgen van het behoud van waterdichtheid van uw balkon. Door hun transparantie creëren ingeklemde glasbalustrades een exclusieve uitstraling en geven ze een gevoel van vrijheid.

Wat zijn ingeklemde glasbalustrades zonder aluminium gevelbekleding? Bij Ursus Projects streven we naar de perfecte harmonie tussen glasbalustrades en naadloos aansluitende aluminium bekledingen.

Doorvalbeveiliging

Indien de afstand tussen het vloerniveau en het hoogste punt van het opengaand raam kleiner is dan 90cm, moet er doorvalbeveiliging geïntegreerd worden. Met de doorvalbeveiliging gaan we de hoogte bijsturen zodat het valrisico volledig uitgesloten kan worden en er wettelijk voldaan wordt aan de eisen in verband met de collectieve valbeveiliging.

Voor wie een esthetisch systeem zoekt om doorvalbeveiliging te integreren, is glazen doorvalbeveiliging de juiste keuze. Zo heeft het systeem een minimale invloed op het ontwerp van de architect.

Ingeklemde glasbalustrades

Ursus ontwikkelt performante ingeklemde glasbalustradesystemen. Het is bovendien een populaire keuze in de hedendaagse architectuur. Deze balustrades worden vaak gebruikt voor balkons, terrassen en andere gebieden waar een transparante, eigentijdse uitstraling gewenst is.

Het concept van ingeklemde glasbalustrades omvat aluminium U-profielen die bevestigd worden op of aan een dragende structuur. Vervolgens wordt er gebruikgemaakt van gelaagd glas dat stevig wordt vastgeklemd tussen de aluminium U-profielen, met behulp van klemmen.