Aluminium dagkantkaders

Aluminium dagkantkaders

Roundal

Roundal is dé specialist in aluminium dagkantsystemen. Ontstaan vanuit Ursus, specialist in aluminium dagkantbekleding, met jaren van opgebouwde vakkennis. Het Roundal-gamma bestaat uit 5 verschillende dagkantoplossingen, elk met hun eigen specifieke kenmerken. In alle toepassingen wordt gestreefd naar een naadloos samengaan van esthetiek en functionaliteit. De vraag om deze dagkantkaders zowel geleverd als geplaatst aan te bieden, is in stijgende lijn. Ursus Projects is de ideale partner om hier een succesvolle aanbieder te zijn in de bouwsector.

De gelaste dagkant

De gelaste dagkant is de goede keuze voor elk bouwproject. Dit omdat het in elke fase van het bouwproject geïntegreerd kan worden. Deze dagkant is uiterst snel gemonteerd en waterdicht in de hoeken.

De geschroefde dagkant

De geschroefde dagkant is een budgetvriendelijkere dagkantoplossing. De dagkanten worden steeds in 4 stukken geleverd, wat het transport gemakkelijker en goedkoper maakt. Op de werf moeten de 4 onderdelen enkel nog op elkaar geschroefd worden.

De slimme dagkant

De slimme dagkant komt aan bod wanneer de gevel reeds is afgewerkt, het geheel waterdicht is gemaakt, maar er toch nog nood is aan een esthetische afwerking. De RDS kan tot 50mm uitsteken en creëert zo een zeer eigenzinnige uitstraling.

De modulaire dagkant

De modulaire dagkant is speciaal ontwikkeld voor de pleistergevel. De dagkant is snel en eenvoudig gemonteerd, bovendien ook 100% waterdicht en budgetvriendelijk.

De gecombineerde dagkant

De gecombineerde dagkant is het huwelijk tussen de modulaire dagkant en de slimme dagkant. Waarom? Omdat dit dagkantysteem de afstand kan overbruggen tussen de gevel en het raam dat gedeeltelijk in de gevel zit.